Voluntariat

Què ens aporta?

Dinamisme, novetat, calidesa…

Ressaltem i potenciem la figura del voluntari atès que:

  • Aporta lligams afectius més enllà d’una obligació marcada per un vincle estrictament laboral.
  • Contribueix a difondre els valors de l’entitat.
  • Contribueix a fomentar el canvi d’actituds i la sensibilització cap al col·lectiu.

Modalitats de voluntariat

  • Servei d’Oci Auborada. Si t’agrada el dinamisme i el tracte amb les persones usuàries de la nostra entitat pots donar suport a les activitats esportives i/o lúdiques que s’organitzen setmanalment (sopars, excursions, tallers…) amb l’objectiu de participar dins la societat d’una manera normalitzada.
  • Servei d’habitatge supervisat. Alguns dels nostres usuaris d’habitatge en alguns moments requereixen de certa supervisió per a realitzar diferents sortides o tasques domèstiques. Si vols compartir part del seu dia a dia amb ells aquesta pot ser una bona opció.
  • Servei d’Inserció Laboral. Un dels objectius de PRODIS és que la persona tingui el màxim grau d’autodeterminació, per tant seria important que pogués trobar una feina normalitzada o amb suport. En aquest sentit el voluntari també ens pot acompanyar en aquest camí aportant les seves capacitats i ser una valuosa part del procés.
  • Manteniment del casal i/o dels habitatges supervisats. Si tens bones habilitats manuals pots fer de voluntari a les nostres instal·lacions, el teu suport anirà de la mà de les teves habilitats i del temps que ens ofereixis (tasques d’arxiu, reparacions de fontaneria o de fusteria, pintura, entre d’altres).
  • Actes benèfics. Si la teva ajuda ha de ser més puntual i en determinats actes de caire públic, aquest és el teu voluntariat! L’entitat organitza mercadets on el voluntari ens pot donar una mà alhora de fer el muntatge de la paradeta, de realitzar ventes, de decorar expositors, etc,
  • Altres. Si tens un perfil professional determinat i vols impartir un taller específic o fer propostes alternatives, aquest és el teu espai! La persona voluntària pot realitzar un taller sobre alguna habilitat que vulgui compartir. Solen ser activitats enriquidores per a tots i una de les millors valorades.

Si creus que t’agradaria fer de voluntari a la nostra entitat, contacta amb nosaltres.

Pots descarregar-te el contracte de voluntari en el següent enllaç i també el full de protecció de dades i el nostre fulletó informatiu:

Contracte voluntariat

LOPD

Informació voluntariat