PRODIS celebrà el Dia Internacional de Persones amb Discapacitat

El passat divendres 1 de desembre l’entitat organitzà una sèrie d’actes per a commemorar el dia internacional de la persona amb discapacitat.

Per part de voluntaris i famílies es va organitzar al club Pollença una xocolatada per a tot el poble al Club Pollença.

També durant el matí vam passar per les instal·lacions de radio Pollença on hi participaren familiars, professionals, col·laboradors i usuaris de PRODIS. Es van parlar de diversos temes:

  • Oci Inclusiu, amb la Tècnic d’Oci, voluntaris i usuaris del servei
  • Dret al treball i formació contínua de les persones amb discapacitat , amb el Tècnic de SIL, treballadors amb discapacitat i representants d’empreses col·laboradores.
  • Famílies ( experiències personals de tenir un fill, germà o familiar amb discapacitat)
  • Lectura de Manifest que es va llegir a l’Acte del Parlament  i tancament de la jornada.

A més una representació de l’associació es desplaçà a Palma al parlament de les Illes Balears a participar d’una sessió plenària extraordinaria. Allà, es va votar un manifest que va llegir Alejandro Sánchez Palomero qui va participar dels jocs paralímpics en natació i va obtenir una medalla de bronze al 2008. Tinguerem més sorpreses, com l’actuació de Charles Royce que és un músic molt reconegut dins el jazz i soul.

Així doncs, jornada entretinguda i de moltes emocions per a reivindicar i donar visibilitat a un col·lectiu AMB MOLTES CAPACITATS.

Cal recordar però, que encara que realitzessim tots aquests actes el dia 1, en realitat el dia de la persona amb discapacitat es el dia 3 de desembre.

IMG_6288 IMG_6412 IMG_6416 IMG_6413