Taller de ceràmica

Aquests mesos, publicarem diferents entrades perque ens conegueu més.

Primer descriurem les diferents modalitats de tallers ocupacionals que tenim a l’entitat. A l’associació PRODIS ens trobem amb 4 modalitats del servei ocupacional:

El taller de ceràmica: que es descriurà a posteriori.

El taller de cordatge: on ens dediquem a la restauració de mobles i fem cordatge de cadires.

El taller de jardineria: els treballadors del qual s’encarreguen de treballar en alguns espais municipals del poble.

I el taller d’habilitats de la vida diària, on els nostres usuaris aprenen/milloren habilitats necessàries per adquirir la major autonomia possible.

En el present article hi descriurem el taller de ceràmica.

En aquesta modalitat els usuaris realitzen objectes amb fang, els poleixen i esmalten. La seva producció es posa a la venta i hi podem trobar gran varietat de productes com: bolets, plats, figures decoratives, vaixelles, articles per a menjar sushi… També alguns particulars ens realitzen les seves comandes, per exemple petits obsequis per a regalar.

Tenim punts de venta a diferents ubicacions de Pollença (paradeta de l’espai Artesanal de Pollença just davant el Convent) i Alcúdia (perruqueria i estètica ONIX), encara que sempre ens podreu trobar al casal de PRODIS (c/Sant Josep, 4) o ens podeu fer comandes a través del telèfon 971-53-43-63

Quan la situació sanitària ens ho permeti seguirem col·locant paradetes durant les diferents festivitats: la fira, nadal, dia de sant valentí, dia de la persona amb discapacitat… I participant amb la societat.

A més els usuaris realitzen altres activitats com: habilitats acadèmiques i funcionals (maneig de doblers, càlcul, llenguatge, memòria…), manipulats (bàsicament activitats creatives, cuina, pintura…), exercici (caminades, relaxació, gimnàstiques suaus…), ús de noves tecnologies (ordinador, tabletes, telèfons intel·ligents…), activitats lúdiques (jocs, cinema…), habilitats socials i activitats d’oci.

En l’actualitat no tots els usuaris són ceramistes, ja que a l’entitat ens hem hagut de redistribuir per grups bombolla per causa de la COVID-19, cosa que ens ha obligat a tots a adaptar-nos. Així i tot els 6 usuaris del taller realitzen la seva feina amb molt bona qualitat i precisió.

Us animem a fer algun encàrrec per comprovar-ho.