Taller de cordatge

En anteriors entrades us començarem a descriure els nostres tallers del servei ocupacional. Ara toca el torn del nostre taller de cordatge i restauració.

Aquest taller el conformen 7 usuaris especialitzats amb la matèria, els quals realitzen tasques pre-laborals i milloren les competències socials, personals i laborals.

Una de les finalitats del servei és, sempre que sigui possible, facilitar la capacitació i preparació per accedir al treball, així com mantenir-ne i millorar-ne l’ocupació, afavorint la inserció dins el mercat laboral ordinari sempre que sigui possible.

En aquesta modalitat els usuaris realitzen fonamentalment restauració de mobles i cordatge de cadires.


En quan a la restauració de mobles realitzen escatats, decapats, pintura… Aquests anys hem treballat tot tipus de mobles: pasteres antigues, tauletes de nit, taules de menjador, cofres, canteranos, aparadors… i per la fira 2017 presentarem una casa de pepes totalment restaurada. Tot el necessari per deixar com a nou un moble que ja no s’empri o se’ns hagi quedat molt antic.

En quan al cordatge de cadires som un referent al municipi ja que ens trobem entre els pocs que realitzem un cordatge artesanal de balancins, taburets, trones, cadires, etc. Les realitzem amb corda de la millor qualitat.

Si ens vols encarregar la restauració d’algun moble o el cordatge d’una cadira ens podreu trobar al Casal de Prodis (C/Sant Josep, 4 a Pollença) o al telèfon 971-53-43-63. També podràs veure alguna mostra del que fem a l’Associació d’Artesans de Pollença just davant el convent (c/Sant Domingo, 13).